Apaja

Apaja on matka moderniin mummolaan; nostalgiasävytteinen kuvitus yhdistyy tähän päivään ja pullantuoksuinen tunnelma on valmis. Uoman astiat ja niiden kukkaköynnökset retkeilevät kanssasi aamun hetkistä päivän pyörteisiin.

apaja sinininen teemuki ja pulla utanen
apaja vihrea-roosa
apaja vihrea-roosa pullalautanen
Katve kahvikuppi ja kulho

Katve

Katve on levähdyspaikka ja keidas. Katve on pysähtymistä kauniiden pienien hetkien äärelle. Pensaiden ja puskien lomassa puikkelehtivan maiseman juuret ovat työhuoneemme lähellä sijaitsevassa Hatanpään Arboretumissa. Katve muistuttaa kaupunkiluonnon tärkeydestä, joka virkistää ja rauhoittaa, ottaa vastaan ja sulkee syliinsä.

Usva

Usva – samettinen ja kepeän kuulas, niin kuin aikaiset kesäaamut. Vahvana mielessä tuo kesäinen auringonnousun hetki, jolloin käsillä on kaikki aika. On rauhallista, ilma on helmeilevää, maiseman värit on pehmenneet ja samalla luonto on täynnä elämää. Usva-sarjassa korostuu saven puhdas kauneus. Siinä on yhdistetty saven luonnollista mattaa sekä raikkaan kiiltävää pintaa. 

usva tuotteita leinikki
Pastakulhot
maljakko

Maljakko

Kuppitehdas Uoman Maljakot ovat uniikkeja kappaleita joissa pintakuvio ja koristelu vaihtelee. Leikittelemme maljakoissa eri sävyisillä valusavilla ja niiden sekoituksilla. Maljakoissa yhdistyy lasitteen kiiltävä pinta ja saven samettinen tuntu.